Voorgerecht
-
Gevulde aubergine (vegetarisch)
17.00 -
Eier- en leversalade
15.00 -
Gefilte Fisch (2 stuks)
15.00 -
Gekookte zalmfilet
17.50 -
Karper
25.00 -
Kippenlever met ajuin
25.00 -
Loempia
9.00 -
Klein slabord
17.50 -
Voorgerecht proeverij
15.00
-
Asperges
dagprijs -
Cholent, Kugel & Kishke
-
Groot
26.00 -
Galeret (aspic)
24.00
Hoofdgerecht
-
Dagschotel
33.00 -
Grote dagschotel (met 2 soorten vlees)
37.00 -
Proeverij hoofdgerecht
37.50 -
Proeverij met voor- en hoofdgerecht
45.00 -
Vegetarische schotel
30.00 -
Gegrilde zalm
50.00 -
Sole Meunière
Dagprijs -
Victoriabaars
50.00 -
Chateaubriand
55.00 -
Eendenfilet
55.00
-
1/4 eend
37.50 -
Entrecôte
55.00 -
Entrecôte met saus
37.50 -
Gegrilde schnitzel
40.00 -
Kalfskotelet
55.00 -
Kalkoenbout
45.00 -
Kalfsschnitzel
50.00 -
Lamsvlees
50.00 -
Mixed grill
55.00 -
Ribsteak
70.00 -
Vrijdagbord
37.50 -
(Alles wordt opgediend met groenten, aardappelen of rijst)
Soep
-
Soep van de dag
11.00 -
Maaltijdsoep
12.50
Dessert
-
Lokshenkugel
10.00 -
Appeltaart
10.00 -
Compote
10.00 -
Fruitsalade
10.00 -
IJsje
10.00
-
Dessertbord
-
Klein
15.00 -
Luxe
30.00
Drinken
-
Glas wijn
9.00 -
Mont Hermon 750ml
35.00
-
Bier
4.50 -
Cappuccino
4.00 -
Koffie
4.00 -
Thee
4.00 -
Frisdrank
-
20cl
4.00 -
1l
8.00
✻