Voorgerecht
-
Vegetarisch gevulde aubergine
15.00 -
Ei- en leversla
15.00 -
Gefilte fish (2 stuks)
12.50 -
Gekookte zalm filet
17.50 -
Karper
22.00 -
Lever met ajuin
25.00 -
Loempia
9.00 -
Slabord (klein)
15.00 -
Kennismaking voorgerecht
15.00
-
Asperges
dagprijs -
Cholent, kiegel & kishke
-
Groot
18.00 -
Galeret
24.00
Hoofdgerecht
-
Dagschotel
30.00 -
Grote dagschotel (met 2 soorten vlees)
34.00 -
Kennismakingsbord
35.00 -
Kennismakingsbord (met voor- en hoofdgerecht)
50.00 -
Vegetarische schotel
26.00 -
Gegrilde zalm
40.00 -
Sole
50.00 -
Victoriabaars
40.00 -
Chateaubriand
50.00 -
Eend fillet
50.00
-
Entrecote
50.00 -
Gegrilde schnitzel
40.00 -
Kalfskotlet
50.00 -
Kalkoenbout
40.00 -
Kalfsschnitzel
45.00 -
Lamsvlees
45.00 -
Mixed grill
50.00 -
Ribsteak
60.00 -
Vrijdagbord
34.00 -
(Alles wordt opgediend met groenten, aardappelen of rijst)
Soep
-
Soep van de dag
10.00
Dessert
-
Lokshenkugel
8.00 -
Appeltaart
9.00 -
Compote
9.00 -
Fruit salad
10.00 -
Ijsje
10.00
-
Dessert bord
-
Klein
14.00 -
Luxe
30.00
Drinken
-
Glas wijn
8.00 -
Mont Hermon
-
750ml
33.00
-
Bier
4.50 -
Cappuccino
4.00 -
Koffie
4.00 -
Thee
4.00 -
Frisdrank
-
20cl
4.00 -
1l
8.00
✻